Guildown Avenue, Guildford

Modern rear extension, landscaping and be-spoke carpentry to bedrooms, kitchen and study

Reconfiguring the size of the first-floor bedrooms was the client’s main priority, so internal walls were repositioned to balance out these bedroom sizes. In the children’s rooms, bespoke wardrobes and desks were constructed, and for the master, an en-suite and dressing area with built-in wardrobes were designed and installed.

 

Two further en-suites were completely modernised, and an office space was constructed in the loft, where a hand-crafted American black walnut desktop complemented freshly painted cabinets. The garage was converted into a family/movie room and a separate utility room.


Outside, the lawn was levelled and a new 180 sq. metre terrace was crafted by reinforcing the retaining wall, creating a rill with water feature, raised flower beds and an outside fireplace.

contact us